Here are the voices of Norwegian critics - click to view English translations

"ei vakker samling lyriske perler i ein sjanger som saknar sin norske like. Og med Siris mjuke stemme, fine tekstar og nydeleg pianospel, kven kan stå imot det når kveldane blir lengre?" (Dagsavisen - hele anmeldelsen)

"O, hvilken åpenbaring! Den usedvanlige duoen Aire & Angels med vokalisten Siri Gjære og pianisten Tord Gustavsen har .. skapt noe som minner mistenkelig om et mesterverk. ... musikalske stemninger som er så vakre, personlige og så sterke at de garantert blir værende der i lang, lang framtid. ... Gjæres vakre og dynamiske stemmeprakt kles på usedvanlig vis av Gustavsens urpersonlige pianisme. ... Det er en ro, en tilstedeværelse, en tyngde og en trygghet over det vi blir servert her som er av det meget sjeldne slaget. Hver for seg, og ikke minst sammen, ustråler Siri Gjære og Tord Gustavsen en unik autoritet og retning i sitt budskap.
Et vakrere sted å bli invitert inn finnes knapt!" (puls.no - hele anmeldelsen)

"En liten skatt. Sår vokal, utrykksfullt piano - nydelig plate. Gripende vakkert. En helt spesiell kommunikasjon mellom utøverne, Gustavsen er på sitt mest dvelende og Gjære lavmælt insisterende. Ingen av dem trenger seg på, men de når definitivt inn til lytteren." (Adresseavisen - terningkast 5 - hele anmeldelsen).

"... en perle av en plate. Det er egentlig bare å sette seg rolig tilbake og nyte." (Jazznytt - hele anmeldelsen)

"Mye vakker musikk på denne lavmælte og nedstrippede platen. ... Låtene holder høy standard." "Det er vanskelig å sette duoen i noen musikalsk bås ... Det er rett og slett noe så enkelt som vakker musikk framført av dyktige håndverkere." (spot.no - hele anmeldelsen)

"Selveste høstplata. Du skal ikke høre lenge på andreplata til den norske duoen Aire & Angels før du innser at også denne høsten kan bli skjønn, på sin skjøre, forgjengelige og vemodige måte. Du trenger ikke høre mye mer før du hører at dette er en plate som fort kan selge fem hundre eksemplarer i Norge, men som like gjerne kan selge femti tusen – dersom folk gjøres oppmerksom på den. Aire & Angels-album nummer to er nemlig en vakker, tidløs plate som bør treffe så nakkehårene reiser seg. En anelse jazz i smakfull samklang med lavmælte melodier, tilsatt ettertenksomme tekster, nydelig følsomt klaverspill og en vokal som gir resonans til menneskenes evige lengsel." (Nettavisen - hele anmeldelsen)

"Her det bare å legge seg godt til rette under goddyna og la seg forføre av Siri Gjæres vakre stemme og Tord Gustavsens følsomme pianospill. Dette er nemlig delikat! 10 splitter nye låter - den ene mer drømmende og vakre enn den andre smyger seg ut av høytalerne. Dette musikalske univers som skapes funkler og glitrer som små stjerner." (Øvre Smaalenene - hele anmeldelsen)

"Vakker, nær og personlig musikk. ... En melankolsk lykkepille på disk, der både tekst og musikk rommer håpet i høstens mørke. ... Hvis ordet kontemplasjon virkelig skal komme til sin rett, vil denne platen være et ypperlig medium." (Natt og Dag - hele anmeldelsen)